UNIQUE PARFUM BOTTLE AND FIRST IN THE WORLD

UNIQUE PARFUM BOTTLE AND FIRST IN THE WORLD

150 150 Product Wan

بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
Assalamualaikum dan salam sejahtera

ALLAHUAKBAR..ALLAHUAKBAR…ALLAHUAKBAR

5 HARI yang penuh dengan DEBARAN dan buat anda tertanya-tanya mengenai macam mana bentuk WAN PERFUME PREMIUM,dengan keluar teaser yang membuat PEMINAT WAN PERFUME rasa tak boleh nak tidur dan rasa tak sabar , hari ni dengan RASMINYA DI LANCARKAN DI DALAM SATU VIDEO YANG SANGAT HEBAT, EXCLUSIF DAN KLASIK, dengan adunan muzik yang sangat hebat dan luar biasa.
.
.
Setelah hampir berbulan-bulan menunggu akhirnya muncul juga WAN PERFUME PREMIUM yang mempunyai bentuk yang unik dan FIRST IN THE WORLD, sebenarnya ada cerita di sebalik terciptanya design botol WAN PERFUME PREMIUM ni, pada mula design logo WAN ni, sumber inspirasi dari logo LV, masa tu baru nak kenal jenama lv, jadi macam ok jer kalau try gabung kan WAN ni, sebenarnya untuk cipta logo WAN ni ambil masa sehari sahaja, serius wan bagitau logo WAN ni datang dari ALLAH, sebab sangat mudah ALLAH bagi jalan untuk wan cipta logo ni dan membentuknya.
.
.
Bermulalah episod nak present kepada partner wan iaitu en Hishammuddin Salleh , alhamdulillah dengan izin ALLAH en sham telah terima logo ni, syukur alhamdulillah juga sudah masuk tahun KE TIGA logo WAN ni berada di dalam pasaran malaysia, pada awal 2017, kami hantar design BOTOL WAN PERFUME PREMIUM kepada suplayer dan masa tu la baru terfikir ada sebab kenapa ALLAH ciptakan LOGO ni untuk productwan, rupanya ni yang ALLAH nak bagi, walaupun ambil masa berbulan-bulan nak siapkan, alhamdulillah hasilnya sungguh UNIK dan WOW, yang pasti TIADA LAGI BOTOL PERFUME MACAM DI DUNIA NI.
.
.
Wan dan partner wan sangat bersyukur, kami bertungkus lumus untuk hasilkan WAN PERFUME PREMIUM ni, akhirnya dah ada depan mata, ALLAH sahaja yang tahu bertapa gembiranya kami, sebelum ini WAN PERFUME PREMIUM dah di keluarkan tapi bukan mempunyai ciri macam ni, dan ALLAH tak izinkan kami menjual yang tu, tapi ada sebab, sebab ALLAH nak datang yang sangat special ni.
.
.
WAN PERFUME PREMIUM ni juga sebenar khas untuk semua TEAM PRODUCTWAN yang selama ini sama-sama berjuang untuk naikkan productwan di pasaran malaysia, brunei dan singapura, ni ANUGERAH untuk anda semua, lepas ni anda ada kenangan yang bermakna bersama dengan PRODUCTWAN. Wan dan partner wan nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua team dan pengguna productwan yang selama ini yang setia dengan productwan, ALLAH sahaja mampu balas jasa anda semua, botol unik WAN PERFUME PREMIUM ni pun sebenar inspirasi dari perjuangan anda. Tanpa perjuangan anda di dalam perniagaan PRODUCTWAN ni, mungkin susah kita nak hasil kan WAN PERFUME PREMIUM bbyang sungguh UNIK ini.
.
.
Jadi untuk menjadi yang terawal cepat-cepat buat PRE-ORDER dengan stokis masing-masing, jangan ketinggalan untuk menjadi orang yang pertama guna WAN PERFUME PREMIUM yang unik dan special ini.
.
.
WAN PERFUME PREMIUM ni juga sebenar khas untuk semua TEAM PRODUCTWAN yang selama ini sama-sama berjuang untuk naikkan productwan di pasaran malaysia, brunei dan singapura, ni ANUGERAH untuk anda semua, lepas ni anda ada kenangan yang bermakna bersama dengan PRODUCTWAN. Wan dan partner wan nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua team dan pengguna productwan yang selama ini yang setia dengan productwan, ALLAH sahaja mampu balas jasa anda semua, botol unik WAN PERFUME PREMIUM ni pun sebenar inspirasi dari perjuangan anda. Tanpa perjuangan anda di dalam perniagaan PRODUCTWAN ni, mungkin susah kita nak hasil kan WAN PERFUME PREMIUM byang sungguh UNIK ini.

 

#wangiwoo

Leave a Reply

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.