Uncategorized

540 960 Product Wan

Niat sy berniaga ketika itu hanyalah untuk menambah serba sedikit kewangan keluarga.tetapi kini, setelah 4 bulan bergelar stokis,sy mampu memperoleh pendapatan sendiri secara tak lansung sy mampu membantu suami ringankan beban perbelanjaan keluarga

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Saya Nurullia seorang suri rumah sepenuh masa dan ibu kepada 4 orang ‘hero’..
Di sini dengan sengaja nya sy kongsikan sesuatu kepada semua tentang kehidupan sy yg dulu dan sekarang.

Bermula:
Sebelum ni sy sy pernah mencuba berbisnes secara online tetapi tak pernah menjadi. Mungkin kerana kekurangan ilmu dan juga tiada tunjuk ajar dari mentor atau guru yang boleh saya rujuk. Segalanya saya perlu lakukan sendiri.. Sehingga kini, 4 bulan yang lepas saya terjumpa dengan product wan. Pada permulaan nya sy hanya lah pengedar biasa sahaja selama 1 bulan. Oleh kerana sale ketika itu amat memberangsangkan,saya ingin bertukar untuk menjadi stokis pula. Alhamdulillah ada rezeki sy ketika itu dan sy diberi peluang menjadi stokis di parlimen saya Jelebu.Niat sy berniaga ketika itu hanyalah untuk menambah serba sedikit kewangan keluarga.tetapi kini, setelah 4 bulan bergelar stokis,sy mampu memperoleh pendapatan sendiri secara tak lansung sy mampu membantu suami ringankan beban perbelanjaan keluarga, ibu bapa, adik beradik dan saudara mara walaupun tidak setinggi gunung. Boleh saya katakan di sini apa yang saya perolehi sudah melebihi dari apa yang saya target kan. Syukur alhamdulillah..

Sekarang, fokus saya,keinginan sy hanya satu.setelah apa yang saya perolehi sehingga kini, telah tiba masa nya untuk sy kongsikan kepada anda semua yang pernah mengalami atau merasai ‘ketidakcukupan’ seperti sy dahulu kepada ‘cukup’.. Di sini saya tidak menjanjikan kekayaan, tetapi cukup sekadar kesenangan.pendek kata, siapa usaha lebih, dia akan peroleh lebih.
Marilah kita bersatu teguh untuk sama-sama berjaya dalam satu team keluar dari kelompok ‘kekurangan atau bebanan kewangan’ yang kita hadapi masa kini.insyaallah kita semua boleh berjaya bersama product wan kerana dengan adanya mentor dan sifu yg terbaik.. Antaranya adalah tuan ceo product wan sendiri iaitu wan Mohd Harizmi sendiri yang sentiasa ada untuk mengorak langkah kejayaan bersama, amat petah dan bijak berbicara ketika menyampaikan sesuatu.x pernah lokek untuk kongsi ilmu yang di perolehi. Begitu juga dengan mentor mentor hebat yang lain.

Oleh itu, kepada anda semua yang ingin atau masih tetcari cari bisnes yang sesuai,yang ingin keluar dari masalah kewangan,atau yang ingin menambah pendapatan, saya sarankan supaya anda sertai kami. Dengan ada nya tunjuk ajar secara percuma tentang perniagaan, sale marketing, produk berkualiti, modal permulaan yang rendah, harga mampu milik, senang dijual, reward bulanan, contest bulanan dan bermacam lagi, tiada alasan untuk anda berjaya bersama sama kami. Insyaallah. Kita usaha yang terbaik kerana kunci sebuah kejayaan adalah usaha.
Sekian dari sy Lia stokis Jelebu bagi Product Wan.

960 960 Product Wan

Tiada kedai 100% dilakukan di rumah ,pengalaman bagaimana permulaan sale hanya 100-200 sebulan KINI sale dah cecah 10k sebulan

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum ,saya tuan noryadaini tuan Ahmad ,lebih mesra dipanggil kak tuan 😊salam perkenalan untuk sahabat positif semua .
Ada 6 org cahayamata dan insyaallah tahun depan rezeki bakal menerima kehadiran anak ke7 .doakan dipermudahkan semuanya insyaAllah .hanya suri rumah sepenuh masa sebelum bergelar “tokey minyak wangi”πŸ˜„@usahawan produk wan.teruja sebenarnya kak tuan nak kongsi pengalaman dengan sahabat semua bagaimana dari zero ilmu tentang biz kepada “suri rumah berstatus usahawan “.
.
.
Alhamdulillah dah hampir 1 tahun 8 bulan kak tuan join produk wan ,pengalaman suka duka bagaimana bermula dengan modal yang boleh dikatakan mampu untuk semua ,pengalaman bagaimana kak tuan bermula dari bawah ,tanpa simpan apa2 stok ,tiada kedai 100% dilakukan di rumah ,pengalaman bagaimana permulaan sale hanya 100-200 sebulan KINI sale dah cecah 10k sebulan ,dan macam2 lagi pengalaman jatuh bangun dalam biz produk wan ,itu semua berkat sabar ,istiqomah ,usaha dan tidak putus asa untuk mengubah kewangan sekaligus ingin membantu sahabat kat luar sana yang kebuntuan dengan kewangan yg makin memeningkan kepala .
.
.
Sebelum biz produk wan ,hanya pasarkan sendiri kepada sahabat2 dan saudara mara ,alhamdulillah atas tunjuk ajar dari mentor ceo wan sendiri yang memperkenalkan sistem agen ,syukur bukan sahaja kak tuan dapat keluar dari masalah “kewangan “tapi dapat bantu sahabat 2 tak kira jauh atau dekat untuk keluar sama dari masalah kewangan .
.
.
Banyak feedback positif dari agen2 yang rata2 gembira dengan modal sangat rendah ,tak kira kerja apa ,dimana mereka berada pasti ada rezeki hasil jualan produk wan.asalkan mahu semuanya pasti boleh😊
.
.
Setelah setahun lebih bersama produk wan ,fokus utama kak tuan sekarang adalah untuk bantu mana2 agen terutamanya yang bergelar suri rumah ,pelajar atau sesiapa sahaja yang mungkin buntu untuk berniaga atau bermula dengan apa.tak tahu dan tak mampu bukan lagi alasan dalam biz produk wan ,tunjuk ajar percuma akan diberi ,reward ,hadiah tak payah Cakapla ,anda tak bermula sampai bila pun anda tak tahuπŸ˜€
.
.
Akhir kata sedikit pesanan dari kak tuan untuk yang dah bermula ataupun belum bermula ,apapun yang kita lakukan biarla dengan jujur ,dengan restu suami @isteri ,restu orang tua .dan yang paling penting apa sahaja kita lakukan nawaitu kerana Allah taala ,kita jaga Allah yang maha kaya secara automatik Allah “jaga” apa sahaja pekerjaan yang kita lakukan ,mudah mudahan sedikit perkongsian ini dapat membuka hati sahabat2 untuk memulakan langkah yang bijak

Wasaalam
Stokis produk wan tampin


150 150 Product Wan

KALAU KAWAN KAWAN BERBISNES BUKANNYA KENA DENGKI, TAPI KENA SUPPORT!Β 

Assalamualaikum dan salam Asar buat yang setia dengan Product Wan Malaysia! 😁
.
.
Harini Product Wan mempersembahkan CEO Wan untuk bagi sharing dekat korang semua. Tentang apa?Β πŸ€”πŸ€”
.
.
Tentang KEPENTINGAN SUPPORT BISNES KAWAN! Rugi ni kalau korang tak tengok video niΒ πŸ€—
.
.
Ha lepas dah tengok jangan lupa share dan tag kawan-kawan lain ok!
.
.
150 150 Product Wan

JANA SIDE INCOME DENGAN PRODUK JENAMA WAN

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua. Alhamdulillah pagi ni masih boleh bernafas dan menjalankan tanggungjawab sebagai khalifah di bumi Allah πŸ˜‡
.
.
Meh kami bakar sikit semangat korang dengan video testimoni pengedar kami dari Taman Sri Rampai ni πŸ˜‰
.
.
Korang bila lagi nak join Team Product Wan? Kalau belum, jom join sekarang dengan melayari laman web kami dan TERUS KE DAFTAR PENGEDAR

1024 724 Product Wan

[ UPDATE TERKINI 17 / 08 / 17 ] – STOKIS PARLIMEN KUANTAN PAHANG SUDAH MEMPUNYAI STOKIS, MINTA MAAF KEPADA YG BERMINAT YA … STOKIS YG KE 234

.
Hanya tinggal lebih kurang 120 parlimen lagi untuk di isi, jika diisi,anda Merayu air mata darah sekalipun, kami xkan buka untuk menjadi stokis kedua.
.
βž₯ JUMLAH PARLIMEN MENGIKUT NEGERI YG MASIH KOSONG..
.
.
βœ” SELANGOR – 12 KEKOSONGAN
βœ” WILAYAH PERSEKUTUAN – 7 KEKOSONGAN
βœ” NEGERI SEMBILAN – 6 KEKOSONGAN
βœ” MELAKA – 3 KEKOSONGAN
βœ” PERAK – 15 KEKOSONGAN
βœ” PERLIS – 3 KEKOSONGAN
βœ” KELANTAN – 9 KEKOSONGAN
βœ” TERENGGANU – 3 KEKOSONGAN
βœ” PAHANG – 8 KEKOSONGAN
βœ” PULAU PINANG – 10 KEKOSONGAN
βœ” KEDAH – 8 KEKOSONGAN
βœ” JOHOR – 18 KEKOSONGAN
βœ” SABAH – 19 KEKOSONGAN
βœ” SARAWAK – 23 KEKOSONGAN
βœ” LABUAN – 1 KEKOSONGAN
βœ” BRUNEI – 1 KEKOSONGAN
.
.
βž₯ Jom jadi stokis PRODUCTWAN sekarang ! sebab PRODUCTWAN sekarang semakin meletop di pasaran malaysia dan lama social.
.
.
βž₯ BERMINAT cepat2 klik link di bawah ini dan ikut arahan yang di beri didalam link tersebut, mungkin anda salah seorng stokis yang bakal berjaya dengan PRODUCT WAN.
.
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW

 

1024 724 Product Wan

[ UPDATE TERKINI 7 / 08 / 17 ] – STOKIS PARLIMEN TANJONG KARANG SELANGOR SUDAH MEMPUNYAI STOKIS, MINTA MAAF KEPADA YG BERMINAT YA … STOKIS YG KE 233 .

Hanya tinggal lebih kurang 120 parlimen lagi untuk di isi, jika diisi,anda Merayu air mata darah sekalipun, kami xkan buka untuk menjadi stokis kedua.
.
βž₯ JUMLAH PARLIMEN MENGIKUT NEGERI YG MASIH KOSONG..
.
.
βœ” SELANGOR – 12 KEKOSONGAN
βœ” WILAYAH PERSEKUTUAN – 7 KEKOSONGAN
βœ” NEGERI SEMBILAN – 6 KEKOSONGAN
βœ” MELAKA – 3 KEKOSONGAN
βœ” PERAK – 15 KEKOSONGAN
βœ” PERLIS – 3 KEKOSONGAN
βœ” KELANTAN – 9 KEKOSONGAN
βœ” TERENGGANU – 3 KEKOSONGAN
βœ” PAHANG – 9 KEKOSONGAN
βœ” PULAU PINANG – 10 KEKOSONGAN
βœ” KEDAH – 8 KEKOSONGAN
βœ” JOHOR – 18 KEKOSONGAN
βœ” SABAH – 19 KEKOSONGAN
βœ” SARAWAK – 23 KEKOSONGAN
βœ” LABUAN – 1 KEKOSONGAN
βœ” BRUNEI – 1 KEKOSONGAN
.
.
βž₯ Jom jadi stokis PRODUCTWAN sekarang ! sebab PRODUCTWAN sekarang semakin meletop di pasaran malaysia dan lama social.
.
.
βž₯ BERMINAT cepat2 klik link di bawah ini dan ikut arahan yang di beri didalam link tersebut, mungkin anda salah seorng stokis yang bakal berjaya dengan PRODUCT WAN.
.
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW
1024 724 Product Wan

[ UPDATE TERKINI 6 / 08 / 17 ] – STOKIS PARLIMEN BEAUFORT SABAH SUDAH MEMPUNYAI STOKIS, MINTA MAAF KEPADA YG BERMINAT YA … STOKIS YG KE 232

.
Hanya tinggal lebih kurang 120 parlimen lagi untuk di isi, jika diisi,anda Merayu air mata darah sekalipun, kami xkan buka untuk menjadi stokis kedua.
.
βž₯ JUMLAH PARLIMEN MENGIKUT NEGERI YG MASIH KOSONG..
.
.
βœ” SELANGOR – 12 KEKOSONGAN
βœ” WILAYAH PERSEKUTUAN – 7 KEKOSONGAN
βœ” NEGERI SEMBILAN – 6 KEKOSONGAN
βœ” MELAKA – 3 KEKOSONGAN
βœ” PERAK – 15 KEKOSONGAN
βœ” PERLIS – 3 KEKOSONGAN
βœ” KELANTAN – 9 KEKOSONGAN
βœ” TERENGGANU – 3 KEKOSONGAN
βœ” PAHANG – 9 KEKOSONGAN
βœ” PULAU PINANG – 10 KEKOSONGAN
βœ” KEDAH – 8 KEKOSONGAN
βœ” JOHOR – 18 KEKOSONGAN
βœ” SABAH – 19 KEKOSONGAN
βœ” SARAWAK – 23 KEKOSONGAN
βœ” LABUAN – 1 KEKOSONGAN
βœ” BRUNEI – 1 KEKOSONGAN
.
.
βž₯ Jom jadi stokis PRODUCTWAN sekarang ! sebab PRODUCTWAN sekarang semakin meletop di pasaran malaysia dan lama social.
.
.
βž₯ BERMINAT cepat2 klik link di bawah ini dan ikut arahan yang di beri didalam link tersebut, mungkin anda salah seorng stokis yang bakal berjaya dengan PRODUCT WAN.
.
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW

150 150 Product Wan

JANA PENDAPATAN BERSAMA PRODUCT WAN

JANA PENDAPATAN BERSAMA PRODUCT WAN βœ…πŸ˜‰

Assalamualaikum dan selamat pagi semua πŸ€—
.
.
Jom tengok video daripada salah satu stokis Product Wan Malaysia daripada Wangsa Maju 😁
.
.
Semoga video ni dapat bakar semangat korang yang kat luar sana tu untuk join Product Wan orite? ☺
.
.
Cuba komen sikit β€œPRODUCT WAN TERBAIK” dekat bawah!

150 150 Product Wan

UNTUNG, UNTUNG JUGA. ILMU BISNES PUN DAPAT. BESTNYA PRODUCT WAN NI

UNTUNG, UNTUNG JUGA. ILMU BISNES PUN DAPAT. BESTNYA PRODUCT WAN NI! 😍
.
.
Assalamualaikum semua penyokong setia Product Wan sekalian. Nak mulakan minggu baru ni tak boleh down-down ok!
.
.
Meh kami bakar sikit semangat korang dengan video testimoni stokis kami dari Wangsa Maju ni πŸ˜‰
.
.
Korang bila lagi nak join Team Product Wan? Kalau belum, jom join sekarang dengan melayari laman web kami di bawah ni ok? πŸ€—
.
.
Dah tengok jangan lupa komen “PRODUCT WAN TERBAIK” πŸ‘πŸΌ

960 678 Product Wan

[ UPDATE TERKINI 5 / 08 / 17 ] – STOKIS PARLIMEN SILAM SABAH SUDAH MEMPUNYAI STOKIS, MINTA MAAF KEPADA YG BERMINAT YA … STOKIS YG KE 231 .

Hanya tinggal lebih kurang 120 parlimen lagi untuk di isi, jika diisi,anda Merayu air mata darah sekalipun, kami xkan buka untuk menjadi stokis kedua.
.
βž₯ JUMLAH PARLIMEN MENGIKUT NEGERI YG MASIH KOSONG..
.
.
βœ” SELANGOR – 12 KEKOSONGAN
βœ” WILAYAH PERSEKUTUAN – 7 KEKOSONGAN
βœ” NEGERI SEMBILAN – 6 KEKOSONGAN
βœ” MELAKA – 3 KEKOSONGAN
βœ” PERAK – 15 KEKOSONGAN
βœ” PERLIS – 3 KEKOSONGAN
βœ” KELANTAN – 9 KEKOSONGAN
βœ” TERENGGANU – 3 KEKOSONGAN
βœ” PAHANG – 9 KEKOSONGAN
βœ” PULAU PINANG – 10 KEKOSONGAN
βœ” KEDAH – 8 KEKOSONGAN
βœ” JOHOR – 18 KEKOSONGAN
βœ” SABAH – 19 KEKOSONGAN
βœ” SARAWAK – 23 KEKOSONGAN
βœ” LABUAN – 1 KEKOSONGAN
βœ” BRUNEI – 1 KEKOSONGAN
.
.
βž₯ Jom jadi stokis PRODUCTWAN sekarang ! sebab PRODUCTWAN sekarang semakin meletop di pasaran malaysia dan lama social.
.
.
βž₯ BERMINAT cepat2 klik link di bawah ini dan ikut arahan yang di beri didalam link tersebut, mungkin anda salah seorng stokis yang bakal berjaya dengan PRODUCT WAN.
.
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW
http://bit.ly/2ol3mxW

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.